Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Zoeken

De Argumentatiecoach gaat weer overtuigend solliciteren op de Nederlandse Carrièredagen

Op vrijdag 23 november verzorgt de Argumentatiecoach weer de succesvolle workshop Overtuigend argumenteren tijdens je sollicitatie op de Nederlandse Carrièredagen in de RAI. Van 10.30 tot 11.30 uur bent u van harte welkom in zaal 7.

Groot succes

De workshop van de Argumentatiecoach is al enkele jaren een groot succes op de Nederlandse Carrièredagen en de Nationale Carrièrebeurs. De workshop behoort tot de best bezochte workshops van dit evenement. Ook dit jaar belooft het weer druk te worden. Schrijf u daarom op tijd in.

Workshop

De workshop vindt alleen plaats op de eerste dag van het evenement tussen 10.30 en 11.30 uur. Tijdens de workshop leert u hoe u overtuigend antwoord geeft op (lastige) vragen tijdens het sollicitatiegesprek. Daarnaast leert u hoe u met taal kunt spelen om zo een overtuigende indruk achter te laten. Veelvoorkomende fouten en valkuilen komen natuurlijk ook aan bod.

Meer weten?

Kunt u er de 23e niet bij zijn? Dan kunt u achteraf op deze site terecht voor de bijbehorende presentatie. Daarnaast kunt u altijd terecht in De Argumentatiecoach: dit boek kunt u online bestellen of kopen in de boekhandel.

Datum: 14-11-2012

|