Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Zoeken

Overtuigend argumenteren: succesnummer op de Carrièredagen

Al enkele jaren verzorgt De Argumentatiecoach een interactieve workshop voor Memory Events. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de Nederlandse Carrièredagen en de Nationale Carrièrebeurs. Op beide evenementen kunnen bezoekers bij ons terecht voor tips en trucs om overtuigend te argumenteren tijdens hun sollicitatie.

De workshop

De Argumentatiecoach ontwikkelde speciaal voor de young professional een workshop, die zich richt op een overtuigend sollicitatiegesprek. In de workshop leert u hoe u op iedere sollicitatievraag overtuigend antwoord geeft. De workshop is interactief; iedere deelnemer doet mee aan een quiz, waarbij de goede antwoorden worden voorzien van een argumentatieve uitleg.

Daarmee sluit de workshop aan bij de eisen van het congrespubliek: snel en makkelijk veel kennis ophalen, waarmee de deelnemers in de praktijk aan de slag kunnen. Wilt u alvast een kijkje nemen in deze workshop? De presentatie kunt u downloaden.

Reactie van Memory najaar 2011

"De workshop Overtuigend argumenteren tijdens je sollicitatie van Argumentatiecoach was, als altijd, enorm druk bezocht tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2011. Het was een van de eerste workshops op de vrijdag, net na de opening. De bezoekers stonden meteen in de rij om aanwezig te kunnen zijn: de stoelen waren niet aan te slepen, dus stonden mensen (tot buiten de zaal) mee te luisteren! De reacties na afloop waren zeer positief, waar wij als organisatie natuurlijk ook ontzettend blij mee zijn."

|