Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Zoeken

Aflevering 10: Het jaar 2012

De Tweespraak is de nieuwsbrief van de Argumentatiecoach. Deze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. In de laatste aflevering van dit jaar kijken we met u terug. Hoe ziet Cialdini dit jaar? Wat kunt u van Mark Ruttes ervaringen leren? En belangrijk: hoe komt u de feestdagen overtuigend door? U leest het allemaal in de nieuwe Tweespraak.

3 Kijktips voor de kerstvakantie

De komende vrije dagen gebruikt u uw tijd vast om energie op te doen voor het nieuwe jaar. Even bijkomen, uitrusten, genieten. Investeer in ieder geval tijd in iets waar u weer inspiratie van krijgt, is ons advies. Om u daarbij te helpen selecteerden we drie kijktips, waarvan u er twee kunt bekijken waar en wanneer u wilt. En geen zin om te kijken? Lees dan in dit artikel de belangrijkste tips!
Lees meer ...

2012 volgens Cialdini

Robert Cialdini formuleert in zijn basisboek Invloed zes principes, waarmee je anderen onbewust beïnvloedt. In 2012 gingen veel mensen hiermee aan de slag: politici, bedrijven, wetenschappers. Aan de hand van Cialdini’s zes overtuigingsprincipes laat 2012 zich dus prima samenvatten.
Lees meer ...

2012 in 3 debatfragmenten: het jaar van Rutte…

Het afgelopen jaar was het jaar van de opkomst en val van Mark Rutte als debater. Werd hij begin 2012 nog geprezen om zijn frisheid, duidelijkheid en scherpte, aan het eind van het jaar wordt Rutte gezien als onbetrouwbaar en inconsequent. Hoe kon het misgaan? Drie lessen die u kunt leren van Mark Rutte en waarmee u uw eigen ethosondergang kunt voorkomen.
Lees meer ...

|